dimecres, 29 de juliol del 2009

Estic d'aniversari... (un altre cop)

Tot i que l'àvia no és una fidel seguidora del blog (val a dir que probablement no sap ni com s'hi entra...) li dedico el blog d'avui perquè és el seu aniversari (no diré pas quants en fa) i perquè sinó no ens ho perdonaria en la vida (a mi potser si, però a la que m'ajuda a fer el blog...).

Bé, i no us enganyaré, perquè de "madre de tu madre no hay más que una"...

Un petó moooolt i moooooolt fort àvia!!!!

diumenge, 26 de juliol del 2009

Estic imitant el tricicle

El tricicle (grup de tres pallassos que han passsat a l'status d'actors reconeguts) té un "gag" molt i molt repetit (no sé si ha sortit tantes vegades per TV3 com la paraula finançament, però poc li'n deu faltar...) on surten 3 senyors grans (taaaant grans o més com ells papes) que intenten fer veure que estan aprenent a caminar...
Van vestits amb una espècie de "bolquer" mal imitat (ja que ni hi posa Dodot ni surten l'Epi i el Blas) i fan sorolls i moviments ridículs.

No entenen ni idea...




mira que n'és de fàcil i que se'm dóna bé la postura vertical....


diumenge, 19 de juliol del 2009

Estic pelat

Els papes m'han pelat...

Abans:


Durant:

La veritat és que el durant va ser bastant complicat. L'aparell altrament anomenat "moto" resulta que fa un soroll insoportable (bé, insuportable per a mi que no puc aguantar ni l'assecador, ni l'aspirador, ni la màquina de tallar gespa, ni els petards, ni la rentadora ni etc. etc. etc.).
Així doncs no vaig tenir més remei que mostrar la meva disconformitat de la única manera que sé: bramant durant els gairebé tres quarts d'hora que va durar l'operació.
A més a més quan ja semblava que estaven acabant va i resulta quel'aparell en qüestió es trenca (cosa bastant normal si tenim en compte que el papa fa 10 anys que s'hi afaitava...). La qüestióés que em va quedar la meitat del cap tallada al 4 i la resta amb aquells rinxols encantadors que tenia...
Com que són d'aquesta manera en comptes d'arreglar-ho van decidir que ja continuarien el dia següent així que ja em veieu passejant pel barri (tinc una reputació) amb els cabells a mig tallar (per sort no van caure a fer-me fotos... extrany però cert...així que com a mínim no hi ha documents gràfics...).


Després:

Total, que m'he quedat sense els meus meravellosos rinxols daurats i ara tinc un cap rapat del tipus skin que fa bastanta por... Què hi farem... sort que creixen... i com que són tant despistats suposo que també trigaran un altre any a tallar-los...


dimecres, 15 de juliol del 2009

Estic superant les pors...

Proooova superada!!!!

divendres, 10 de juliol del 2009

FELICITATS PETIT PRÍNCEP!!!!

Per molts anys guapíssim!!!!



ELS PAPES

dijous, 2 de juliol del 2009

Estic aprenent a esquivar obstacles

Els papes són taaaaaaaaaaaaaaaaaaan graciosos!!!

Els encanta practicar el que en diuen "terapia de choque"....