dimecres, 26 d’agost del 2009

Estic fent la compra

Punts importants a tenir en compte:

1. Anar-hi després d'haver menjat (sinó el carro pot acabar ple de coses que no ens menjarem mai i que acabarà reciclant el tiet Joan)

2. Evitar sempre la parada de les olives. El papa s'hi pot estar més d'una hora rumiant a veure quines olives compra i atipant-se de les que "el de les olives" li dóna a provar. "El de les olives" és tot un artista ja que li acaba endossant al papa olives, "berberechos", "banderilles"... No sé com s'ho fa ja però sempre acabem comprant olives per tot un mes...

3. Triar la cua on hi hagi més gent a l'hora de pagar. L'efecte òptic d'aquíamiremmésràpids és sempre equivocat. No us fieu mai del la vostra intuició.

4. No mirar a la cara les caixeres del super. Si les mireu es produeix l'efecte peromiracomohacrecidoyquemonoestá que pot fer que trigueu encara més a aconseguir pagar i marxar.

5. No fiar-se de les ofertes. Evitarem omplir la nevera de productes repetits (que si 2x1, que si panyals fins a que faci la primera comunió...) que també acabarà reciclant el tiet Joan..

6. Evitar posar-se la colònia del papa. Segons ell produeix un efecte irresistible a totes les caixeres de súper (jo crec que més aviat té a veure amb tenir un fill del tipus peromiraquemonoesdelpunt4 com jo).

7. Soooobretot agafar sempre el carro (sinó acabarem fent malabarismes amb els productes queempensavaquenonecessitavanomésveniaacomprarunacocacola).