diumenge, 30 de gener del 2011

Estem de "los amigos de la tele"

Els amics de la tele són us personatges que apareixen de cop a la teva vida a través de la caixa tonta i per molts anys que passin no te'n pots desfer mai més.
Són uns amics molt especials, n'hi ha de tot tipus:

1. Animals que parlen i es comuniquen entre ells. Normalment són encantadors i fan moralejas del tipus ecologistes (abeja Maya, Pingu), tot i que també n'hi ha que haurien d'estar censurats a l'horari infantil (els gags del Tom i Jerry són d'allò més gore...)
2. Persones amb poders especials (ja siguin voladores, aranyes, rat-penats etc.).
Dins d'aquest apartat hem de destacar especialment les nenesrobot que ataquen caques, els herois musculats que mengen molt arròs perquè els agrada molt, i sobretot el prefe del papa: una espècie de nenmico que feia kameames amb un vell verd que es mirava les calcetes de les noies...
3. Titelles. A l'època dels papes es veu que hi havia un tal senyorcordills que ara s'ha transformat en el Mic i el seu inseparable cinc segons.
4. Per últim però no menys interessant trobem els dibuixos paranoia. No són ni animals ni humans. Com a exemples trobariem els teletubbies (ninos amb cul enorme que no entèn ningú més que els menors de 3 anys) o el Doraemon (que per ajudar-nos a entendre què és exactament ens el defineixen com a "gat còsmic" que ja em direu què vol dir..).

Aquest últim és dels meus prefes, bé bàsicament me'l trobo a tot arreu, i per si no fos poc n'hi ha un a tooootes les cases de la familia...


1 comentari:

Mari ha dit...

I saps p.q. tens un a cada casa ??? P.q. l'avi Modest va portar-ne molts per tu
Un petonet, coseta dolça de la tita