dijous, 13 d’agost del 2009

Vacances (Cantabria-Asturias) I

La primera part de les vacances l'hem passada a Galicia (bé, Cantabria-Asturies-Galicia amb una última parada Castilla-León).

Cantabria:
San Vicente de la Barquera:
El papa encara està buscant un cendrer amb la foto d'un tal Busta per portar de Souvenir.
Santillana del Mar:
Segons el papa és com un tal Lloret però sense platja (per cert, ni és Santa, ni és llana ni té Mar... sort que ens van avisar!!!)
Unquera:
Hi venen corbatas (no com les de l'avi, aquestes es mengen). És tot el que tinc a dir. Bé, i que hi vam trobar...


Pimiango:
És on vam viure els primers dies. La banyera era com una piscina. Els papes es van entossudir a visitar una cova a la vora dels penyasegats i després de caminar més de... bé quasi un quart d'hora, va resultar que s'havia de reservar i que els menors de 7 anys no podien entrar (psé, com si a mi m'afectés, quina mandra veure quatre pintures mal fetes a la paret!!!)

Asturias:
Bulnes:
No hi vam arribar.
La mama us dirà que no vam pujar pel tema ètic, que els telefèrics, bla, bla, bla... Però la realitat és que la cua (i el preu) del telefèric ens va frenar (jo crec que hi havia més de 200 persones esperant a pujar...). I mira que al principi ho vam agafar amb ganes...



Tielve:
El poble no era gaire maco, però els papes es van fotre fins a dalt de favada, Cabrales i Sidra.
També em van fer estar 2 hores dins un "cuarto" pudent amb una vella amb perruca que venia Cabrales. Feia tota la pinta de l'abuela de la fabada... Són taaaaan innocents!!!