diumenge, 20 de febrer del 2011

Està a la galleda

L'únic "gadget" que va comprar el papa pels naixements dels seus fills (o sigui nosaltres) va ser una espècie de galleda transparent.

Es veu que ho havia vist a noséon i li va fer molta gràcia.


La galleda en qüestió valia quelcom així com 30€ i bàsicament era la mateixa galleda que pots comprar al xino per 2€.
El xino, és una botiga amb coses barates normalment de plàstic on hi ha un dependent amb ulls allargats que tot i que sembla que no t'entén sempre assenyala el mateix passadís i diu alfondo (es veu que els productes de les estanteries del davant no es deuen vendre...).

La galleda en qüestió, com totes les coses per a nens tenia un preu totalment desorbitat i totalment injustificat (bé, sempre argumenten allò de "No, no, pero este está homologado y el niño no se ahoga..." i tots hi cauen una i altra vegada).

Així doncs, el papa va pagar encantat la mòdica xifra del prenatal (no es va atrevir a entaforar-nos a la galleda del xino no fos que ens ofeguéssim) i va deixar la galleda al costat de la banyera...

I allà segueix, s'hi passa tot l'any buida i pràcticament sense util.litzar... excepte quan els hi ve la xaladura i els hi agafa el moment fotoalcubo... l'Eulàlia també ho està patint... sort que jo ja no hi entro (em sembla... espero que no se'ls hi acudeixi...)