dimarts, 7 d’agost del 2012

Estem fent de coloma jau

Aquestes vacances la mama ha decidit de fer muntanya. Ningú no sap ben vé perquè, potser perquè el papa li va demanar d'anar a la platja, potser per tocar els nassos o potser perquè li va tornar la vena aquesta esplaiera que té amagada i que de quan en quan se li desperta.

El cas és que estem fent un tour per Catalunya.

La primera parada ha estat la Garrotxa, al meravellós indret de Sant Feliu de Pallerols (poble que a tothom li sona però que si els hi feu dir on para tant us l'ubicarien als Pirineus com al Delta de l'Ebre).

Així que ja ens veieu amb el cotxe ple fins a dalt disposats a fer excursions i a viure la muntanya (bé, aquesta era la idea inicial).
Com ja podeu suposar ningú de nosaltres té l'instint excursionista gaire desenvolupat (deuen ser els gens, ja que encara que la mama vagi d'esplaiera el tema pujar muntanyes sempre li ha costat bastant) així que ens hem dedicat a anar amunt i avall... però amb el cotxe!

Hem fet tota mena d'activitats per a turistes urbanites despistats: la Fageda en carro, visita a la fàbrica de iogurts amb vaques incloses, trenet al volcà del Cruscat, visita a Santa Pau, passeig en poni... No hem parat ni un moment de gaudir de la muntanya!

El que més ens ha agradat són els animals: les gallines, els galls cantant des de les 5 del dematí cada 5 minuts sense parar, els gats, els gossos, els centpeus que corrien per l'apartament i que no han deixat la mama dormir tranquil.la... Però sobretot les ovelles, n'hi havia un munt (es veu que es diu un ramat) i com que la nostra propera parada és aprop de Castellar de N'Hug hem estat practicant per fer de gossos d'atura, a veure si ens lloguen i els papes es poden retirar...



1 comentari:

Sus ha dit...

Doncs no està mal! I traiem-nos la careta, segur que molts pares amb fills dels de la vostra edat són consumidor assidus d'aquest tipus de turisme. En el fons molt més entretingut que estar tot el dia a la platja!
Petons!