dimecres, 6 de febrer del 2013

Estem jugant amb la Peppa Pig

Aquest any els reis ens han portat un munt de coses... Bé, aquest any, l'any passat, l'any passat de l'any passat.

El cas és que l'Eulàlia des del primer moment va tenir clar (clar perquè els papes ens van portar a una exposició de joguines on bàsicament ens direccionaven adequadament) que ella el que volia era... LA CASA DE LA PEPPA PIG.

La Peppa Pig és una espècie de porcque viu en una ciutat d'animals tots ells d'estètica més que discutible. Hi ha porcs, conills, la MAMA de la PEPPA, el papa de la PEPPA (no us sabria dir quin d'ells s'enduria el premi al dibuix més poc currat).

Així que ella vinga a dir PEPPA PIG, casa de la PEPPA PIG... i tothom encantat perquè ja sabia què posaria a la carta dels reis.
 Després que els reis remenéssin pertot arreu perquè la joguina en qüestió estava esgotada. Els reis van decidir de demanar-la a AMAZON a un preu desorbitat. Això si, la Casa de la Peppa PIG, ni la Casa del Árbol de la PEPPA PIG, ni l'Escola de la PEPPA PIG...no fos que l'Eulàlia es traumatitzés ja de ben petita si no trobava la famosa joguina (val a dir que dos dies després de prendre la decisió, la maleïda joguina ja tornava a estar a les estanteries a un preu raonable i l'Eulàlia assenyalava la casa de l'arbre quan trobava un catàleg qualsevol).

La joguina li va encantar. Vam jugar amb la casa de la Peppa Pig 3 dies seguits! (tot un èxit tenint en compte que l'any en té 365).

Ara la falera per la casa sembla que se li ha passat... Això sí! Els ninos ens van la mar de bé per fer de viatgers al tren de la Lego que ens van portar els reis de l'any passat (i amb el que seguim jugant gairebé cada dia... com que quasi no tenim regals nous!)