dijous, 18 de setembre del 2008

Estic tornant a fer el rotet

I ja hi tornem a ser, mira que els hi he intentat explicar que per fer el rotet no han de muntar l'espectacle que munten... Aquest dia en concret estàvem enmig de plaça Universitat (això també ho té, la mama, treu la teta i m'alimenta a qualsevol lloc, que no entén que jo tinc una reputació?). Bé, doncs que jo ja ho intento, ja, però ells vinga a fer veure que no m'entenen... si el problema és que no m'escolten!!!

4 comentaris:

Mama ha dit...

Que no penseu dir res? Alguna cosa per animar els autors, del pal...està moníssim, i no ho dic pq sóc la seva xxx (per exemple...)

Mari ha dit...

Es que esta moníssim !!! Es tan guapo !!! i te tanta rao !!! :)))

Unknown ha dit...

Sí que està moníssim, aquest blog ja té una colla de seguidors que el consultem diàriament, la familia Cortés al complet, eh? A la Mar li encanta :-) A veure quan el tornem a veure en persona.

Sembla que la maternitat/paternitat us provi, eh? Me n'alegro molt!

Petonassos!!!!

Judith

Carme ha dit...

totes les fotos són maquíssimes! em fascina la galleda transparent del primer dia, que ho vaig comentar amb el joan perquè riguessim i em va dir que és una superpijada de gadget de pares modernos. realment sembla pràctic, està casi assegut i no pot caure a l'aigua, però coi... és una galleda! ole pel marketing del paio aquest.